Lenovo Yoga 9 14" Gen 7

  • Може да добавите 3549 точки с покупката на този продукт. Вижте повече

Кратко описание

изчерпан
Цена: 3549лв.

Основни характеристики

  • Intel Core i7-1260P
  • Intel Iris Xe Graphics
  • 16GB LPDDR5
  • от 1TB SSD NVMe до 2TB SSD NVMe
пълни характеристики
  • Intel Core i7-1260P (12-ядрен, 16-нишков, до 4.70GHz, 18MB Кеш)
  • Intel Iris Xe Graphics (споделена памет)
  • 1TB SSD NVMe
  • 14-инчов (35.56 см.) - 2880x1800 (Retina), 90Hz, OLED, сензорен, гланцов
  • Wi-Fi 6E 802.11ax, Bluetooth 5.2
  • Microsoft Windows 11 Home (64-битова)

Подобни продукти от Lenovo

Динамична елегантност

Yoga 9i (14") е проектиран, за да постави вашето изживяване на първо място. Той е пълен с иновативни функции в елегантното си метално 2-в-1 шаси с опционално кожено покритие в цвят Shadow Black. Изцяло новата платформа Intel® Evoth включва 11-то поколение Intel® Coreth процесори, които ви позволяват да потърсите до къде се простират границите на вашата креативност и продуктивност. А с 14-инчов дисплей, достигащ до UHD резолюция оптимизиран с Dolby Visionth, ще се насладите на изключително завладяваща картина, съчетана с иновативен, въртящ се саундбар за триизмерно аудио.

Свободата на Yoga

Огледайте се наоколо, ние сме забележителни! Ние сме иновативни и оптимистични, но и нетърпеливи! Невероятно амбициозни, но и лесно се разсейваме - и в това няма нищо лошо! Yoga е направен за всеки от нас. Независимо дали търсите инструмент за изследване на вашата креативност, или устройство, което ви предоставя последните технологии, Yoga ще се погрижи за вас.

Луксът на мощността

Представяме платформата Intel® Evo™ за перфектната комбинация от производителност, бързи реакции, живот на батерията и зашеметяваща картина в нов клас елегантни, стилни лаптопи. Съвместно проектирана от Lenovo и Intel®, за да осигури най-доброто изживяване при развлечение и работа, независимо къде, Yoga 9i (14 ”) предлага забележителна бързина, съчетана с изцяло новата Intel® Iris® Xe видеокарта, която далеч надхвърля обичайното вградено изживяване. Поиграйте си със софтуер за дизайнери, работете едновременно с многобройни "тежки" програми, играйте AAA игри, и т.н..

Създаден да ви отведе високо

Оставете въображението си да се развихри с лаптоп, проектиран със самолетен клас метално шаси 2 в 1, което може да се адаптира към всяка мисия. Yoga 9i (14 ”) се предлага в цвят Shadow Black с кожено покритие за подчертан стил - или изберете топлия цвят Mica в метално покритие, ако търсите класически дизайн. Настройте го в домашния си офис в режим на лаптоп, разпънете го като палатка на масата за редица варианти на употреба или го носете из къщи в режим на таблет - това устройство е проектирано, за да го изследвате.

Възможности, съобразени с вашите интереси

Yoga 9i (14 ”) е пълен с функции, които увеличават и без това впечатляващите му възможности. Насладете се на високоскоростен трансфер с USB портовете Thunderbolt™ 4, които ви позволяват да прехвърляте данни с невероятна скорост към най-новите периферни устройства. WiFi 6 ви позволява да летите в интернет, дори ако домашната ви мрежа е пълна с други устройства. Ще се насладите и на сигурността на капачето на камерата, което физически блокира хакерите, както и на прибраната писалка, която се зарежда в порта си. В допълнение към всичко това, получавате и четец за пръстови отпечатъци, който събужда устройството ви за секунди.

Предстоят хубави времена

Yoga 9i (14 ”) събира цялото ви развлечение и творческо забавление в едно устройство. Въртящият се саундбар е оборудван със система от високоговорители Dolby Atmos®, която носи 360-градусов звук с ръмжещи ниски и чисти високи честоти, като ви потапя в любимата музика и видеоклипове, независимо дали сте в режим на лаптоп, режим на палатка или таблет. Ще се насладите и на богато визуално изживяване с ярък 14-инчов дисплей, който предлага до UHD резолюция, оптимизирана от Dolby Vision™. Екранът заема почти 90% от повърхността на дисплея, така че да получите възможно най- чистата и жива картина.

Портове / Слотове

  • 1. Бутон за включване / изключване
  • 2. Комбиниран жак за слушалки и микрофон
  • 3. 2 x USB-C 3.2 1-во поколение (Thunderbolt 4, DisplayPort™ и захранване)
  • 4. USB-A 3.2 2-ро поколение
  • Спецификациите и функциите варират в зависимост от модела, всички изображения са илюстративни. Моля, вижте раздела Технически характеристики за пълни подробности.

Характеристики

Вид лаптоп 2-in-1 convertible
Подходящ за Бизнес и образование
Цвят Сив
Серия Yoga 9 14 Gen 7
Процесор Intel Core i7-1260P (12-ядрен, 16-нишков, до 4.70GHz, 18MB Кеш)
Оперативна памет 16GB (1x 16384MB) - LPDDR5, 5200MHz
Видео карта Intel Iris Xe Graphics (споделена памет)
Памет
Екран
Оптично устройство
Usb type-c 2x USB Type-C (Thunderbolt 4), 1x USB Type-C
Usb type-a 1x USB 3.1
Допълнителни функции Lenovo E-color Pen
Свързаност Wi-Fi 6E 802.11ax, Bluetooth 5.2
Батерия до 10 часа живот по данни на производител в standby
Тегло 1.40 кг.
Операционна система Microsoft Windows 11 Home (64-битова)
Антивирусна
Usb хъб Без usb хъб
Гаранция
Защита при Счупване и Намокряне
Офис програма
Четец за карти памет Не
Жак за микрофон/слушалки Да
LAN порт Не
4G/5G модул Не
Kensington lock Не
Четец за пръстови отпечатъци Да
Подсветка на клавиатурата Да

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.