Lenovo ThinkPad E15

  • Може да добавите 2599 точки с покупката на този продукт. Вижте повече

Кратко описание

изчерпан
Цена: 2599лв.

Основни характеристики

  • Intel Core i7-10510U
  • Intel UHD Graphics
  • 16GB DDR4
  • от 512GB SSD NVMe до 8TB SSD NVMe
  • Microsoft Windows 10 Pro (64-битова)
пълни характеристики
  • Intel Core i7-10510U (4-ядрен, 8-нишков, 1.80 - 4.90GHz, 8MB Кеш)
  • Intel UHD Graphics (споделена памет)
  • 512GB SSD NVMe
  • 15.6-инчов (39.62 см.) - 1920x1080 (Full HD), IPS матов
  • Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.0 + Опция за докинг станция, позволяваща включването на повече от 1 монитор
  • Microsoft Windows 10 Pro (64-битова)

Подобни продукти от Lenovo

ThinkPad E15

Металният лаптоп за гарантиран успех в бизнеса

С ThinkPad E15 всяко ваше бизнес начинание е обречено на успех. С подсиления процесор, оперативната памет и хард диск за него няма трудна задача. Дискретната видеокарта и 15,6-инчовият FHD екран плюс свръхмодерните говорители и звук са гаранция, че няма да пропуснете нищо. За допълнително спокойствие той е с вградена сигурност, надеждност и достъпност.

Lenovo ThinkPad E15

Функции

Производителност в движение, на която можете да разчитате

С процесора от 10-то поколение Intel® Core i7-10510U и видеокарта Intel® UHD Graphics плюс оперативна памет до 16GB DDR4, мощният ThinkPad E15 се справя с лекота с всяка задача, докато сте в движение. Освен това поддържа до 3TB (SSD NVMe и HDD) за още по-висока скорост и капацитет на работа.


Стилен и достъпен едновременно

Стилният ThinkPad е опакован в елегантен и здрав алуминий, за да може да пътувате спокойно. В същото време, въпреки впечатляващия си външен вид и изумителна производителност, той е на достъпна цена – инвестиция, която ще се отплати многократно на всеки малък бизнес.

Lenovo ThinkPad E15
Lenovo ThinkPad E15

Лесна съвместна работа

Благодарение на говорителите от Harman, превъзходният звук от Dolby Audio™ и сертифицираните от Skype for Business микрофони, ThinkPad E15 е напълно подготвен за всеки конферентен разговор – независимо дали се провежда онлайн, в стая или докато сте в движение. А с опционалната WiFi 6 свързаност, той е готов да се справи с всички бъдещи предизвикателства. Закупете и допълнителен USB Хъб - за да увеличите броя на портовете или Докинг станция - за да включете повече от един монитор.


Всичко е в детайлите

От презентации и таблици до онлайн конференции – ще виждате всичко с изумителни детайли на 15,6-инчовия екран с матово защитно покритие. ThinkPad E15 се предлага и с опция за широкоъгълна In-Plane Switching (IPS) технология – идеален вариант за споделяне и създаване на съдържание с други хора.

Защитава данните, пази личното ви пространство

Когато става въпрос за сигурност, с ThinkPad E15 можете да сте напълно спокойни – във всяко отношение. Всички ваши данни, включително данните за вход, се криптират от дискретен TPM 2.0 чип. Освен това можете да затворите камерата със защитното покритие ThinkShutter. Има и опция за Smart Power On – вграден биометричен четец за пръстови отпечатъци и бутон за включване.


Надеждност, на която можете да разчитате

ThinkPad E15 е създаден, за да издържа на всичко, което може да се изправи на пътя му – дори и на вода. Той е тестван по военни стандарти, за да се убедим, че няма да ви изневери и в най-тежките условия. Работи безотказно почти навсякъде – от сковаващ студ до пустинна жега. Нещо повече - издържа на случайни удари, покапвания и дори разливания.

Lenovo ThinkPad E15
Lenovo ThinkPad E15

Клавиатура, устойчива на течности

В случай на разлив течността се оттича през специалните канали под клавиатурата, държащи я далеч от чувствителните електронни компоненти. С ThinkPad случайното разливане на течност ще е неприятно, но няма да е катастрофа.

Портове

  • 1. USB 3.1 Gen 1 (USB-C, с Power Delivery и DisplayPort Alt Mode)
  • 2. USB 3.1 Gen 1 (always on)
  • 3. USB 3.1 Gen 1
  • 4. HDMI 1.4b
  • 5. Комбиниран жак за микрофон/слушалки
  • 6. USB 2.0
  • 7. RJ-45
  • 8. Kensington lock slot

ПРОЦЕСОР: Intel Core i7-10510U

4 Ядра на честота 1.80 - 4.90 GHz

Cinebench 11
Cinebench 11 е бенчмарк тест, базиран на популярния софтуер за 3D рендеринг "CINEMA 4D", който е отговорен за създаването на блокбъстър филми като - Спайдърмен, Междузвездни войни и Хрониките на Нарния. Софтуерът може да тества конфигурации с до 64-нишкови процесори, изграждайки сцена с 2000 обекта и 300 000 многоъгълника

9.42

Cinebench 15
Cinebench 15 е бенчмарк тест, базиран на популярния софтуер за 3D рендеринг "CINEMA 4D", който е отговорен за създаването на блокбъстър филми като - Спайдърмен, Междузвездни войни и Хрониките на Нарния. Софтуерът може да тества конфигурации с до 256 нишкови процесори.

806

Adobe Photoshop
За Photoshop теста използваме сценарий в които се извършват много редакции на изображения в Action. Резултатът е в секунди, така че колкото е по-нисък, толкова по-добре.

8.3сек

#19 В CPU КЛАСАЦИЯТА

“3D Rendering производителност” на LaptopMedia.com

ВИДЕОКАРТА: Intel UHD Graphics

споделена памет

3DMark Fire Strike (G)
3DMark Fire Strike е Full HD DirectX 11 бенчмарк за компютри с висока производителност. За този тест вземаме само резултатите на видеокартата - Graphics Score, а не цялостният резултат.

1368

Unigine Heaven 3.0
Unigine Heaven 3.0 е DirectX 11 бенчмарк тест, базиран на Ungine engine. Той използва теселация, разширен SSAO, волуметрични облаци и т.н. Вземаме "Scores" резултатът.

402

Unigine Heaven 4.0
Unigine Heaven 4.0 е друг бенчмарк тест от Unigine Corp който е изцяло насочен към видеокарата. Заради начина на екстремно натоварване, той се използва не само за бенчмарк, но и за тестване на стабилността. За този тест вземаме "Scores" резултатът.

306

Unigine Superposition
Unigine Superposition e силно натоварващ бенчмарк тест, базиран на UNIGINE 2 енджина. Той поддържа резолюции до 8К, но ние провеждаме нашите тестове на Full HD и Extreme Mode.

288

#168 В GPU КЛАСАЦИЯТА

“GPU производителност” на LaptopMedia.com

*Резултатите са ориентировъчни

Характеристики

Вид лаптоп Ultrabook
Подходящ за Бизнес и образование
Цвят Черен
Серия ThinkPad E15
Процесор Intel Core i7-10510U (4-ядрен, 8-нишков, 1.80 - 4.90GHz, 8MB Кеш)
Оперативна памет 16GB (1x 16384MB) - DDR4, 2666MHz
Видео карта Intel UHD Graphics (споделена памет)
Памет
Екран
Оптично устройство
Свързаност
Батерия до 12 часа живот по данни на производител в standby
Тегло 1.90 кг.
Операционна система Microsoft Windows 10 Pro (64-битова)
Антивирусна Без допълнителна антивирусна
Usb хъб Без usb хъб
Гаранция
Защита при Счупване и Намокряне
Офис програма
Четец за карти памет Не
Жак за микрофон/слушалки Не
LAN порт Не
4G/5G модул Не
Kensington lock Не
Четец за пръстови отпечатъци Не
Подсветка на клавиатурата Да

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.