Adobe Photoshop CC

Кратко описание

изчерпан
Цена: 958лв.

Основни характеристики

  • лиценз за 1 работно място
  • за 1 година
пълни характеристики

Характеристики

Описание

Photoshop CC (2015)

Редактирайте веднъж, актуализирайте навсякъде с Linked Assets (Свързани ресурси)

Ресурсите в Creative Cloud Libraries (библиотеки на Creative Cloud) сега могат да се обвържат, така че когато по ресурс бъде направена промяна, вие и членовете на вашия екип имате възможност да го актуализирате във всеки от проектите във Photoshop, Illustrator или InDesign, където той се използва.

Композиционни полета за ефективен дизайн

Идеални за адаптивен и многоекранен дизайн, композиционните ви полета позволяват да създавате множество оформления с различни размери, да ги оформяте с един документ и да ги виждате всички наведнъж. Копирайте и споделяйте съдържание между композиционните полета и ги експортирайте поотделно или по няколко наведнъж.

Открийте съвършеното изображение или графика, и то бързо

Новият магазин на Adobe Stock ви позволява да откривате, лицензирате и управлявате безплатните изображения и видеоматериали направо през Photoshop CC. Изберете от 40 милиона ресурса, запазете селекцията си във вашите Creative Cloud Libraries (библиотеки на Creative Cloud) и след това ги преместете в проекта за ползване.

Опростено и оптимизирано изживяване за дизайнери

Отличното ново изживяване във Photoshop CC, което все още е в разработка, Design Space (предварителна версия) предлага специално отреден режим с нови взаимодействия и фокусирани върху дизайна функции, които намаляват броя щраквания, движения с мишката и бъркотията за дизайнерите, работещи с мобилни приложения и уеб сайтове.

По-бързо, лесно експортиране на изображения

Пресъздадените функции за експортиране ви позволяват да експортирате един слой, композиционно поле или цял документ с едно щракване. Освен това постигнете по-добра компресия, разширени опции за преглед, включващи размер на платното и подсилено извличане на ресурс. Това е модернизирано специално създадено за уеб изживяване.

Добавете нови стилове на слоеве, за да постигнете желания вид

Лесно добавяйте до 10 екземпляра от избрани стилове на слоеве, включително падаща сянка, преливащо припокриване, цветово припокриване, вътрешна сянка и щрих, към слой или група слоеве, и редактирайте отново произволен стил по всяко време. Дотук с растеризиращите ефекти или събирането в различни групи слоеве.

Уверете се, че вашите дизайни във Photoshop изглеждат добре в устройства с iOS

Получете точни, контекстуални прегледи в реално време на вашето мобилно приложение и адаптивни уеб дизайни върху действителни устройства с iOS. Adobe Preview CCе основно съпътстващо приложение с iOS, което ви позволява оптимизирано да свързвате своите устройства с Photoshop през USB или Wi-Fi за преглед на вашите дизайни, докато работите по тях.
Вижте как работи ›

Получете по-реалистично замъгляване с допълнителен шум

Добавете монохромен или цветови шум към ефектите в Blur Gallery с цел по-добро съответствие с първоначалното изображение, а също за да намалите разделянето на ленти при преглед и печат.

Премахвайте белези и коригирайте изображения по-бързо от когато и да е

Инструментите Healing Brush (Четка за премахване на белези), Spot Healing Brush (Четка за премахване на петна) и Patch (Коректор) с подсилвания на Mercury Graphics Engine. Вижте резултатите от Healing Brush (Четка за премахване на белези) в реално време и получете резултатите от работата с инструментите Spot Healing Brush (Четка за премахване на белези) и Patch (Коректор), които са до 120 пъти по-бързи отколкото в CS6.

Панел с начертавания за по-добър достъп до начертаванията във всички ваши дизайни

Разработен по подобие на панелите Glyph (Начертаване) в Illustrator CC и InDesign CC, новият панел Glyph (Начертаване) във Photoshop CC ви позволява да преглеждате всички налични начертавания в даден шрифт, да разглеждате алтернативи на текущо избраните начертавания и да получавате достъп до типично използваните начертавания.

Премествайте и разгръщайте обекти с повече контрол

Коригирайте мащаба и въртенето на обекта, който придвижвате, или разширяваната от вас зона с помощта на подобренията Content-Aware Move (Преместване с оглед на съдържанието) и Content-Aware Extend (Разширяване с оглед на съдържанието). Позиционирайте точно крайния обект, за да получите съвпадение между мащаба и положението на вашето изображение с помощта на Transform on Drop (Преобразуване при спускане).

По-добри панорамни снимки с Content-Aware Fill (Запълване с оглед на съдържанието)

Маркирайте едно квадратче, за да постигнете автоматично запълване с Content-Aware Fill (Запълване с оглед на съдържанието) в прозрачните краища на съединените панорамни снимки.

Подобрения на Adobe Camera Raw 9.1

Премахнете или добавете атмосферно замъгляване на вашите снимки и получете по-прецизен контрол върху белите и черните нива при правенето на локални корекции. 

По-добро изживяване при разглеждане в дисплеите Windows HiDPI

Photoshop CC за Windows сега поддържа HiDPI екрани, за да получите повече пиксели и дисплеи с по-голяма рязкост на изображението. Досега издавано като технологичен преглед, поддръжката на HiDPI сега се активира автоматично при всяко разпознаване на HiDPI екран от приложението.

Опростяване на сложни 3D модели

Намалявайте лесно разделителната способност на 3D моделите за подсилване на ефективността на Photoshop и разгръщане на обхвата на висококачественото 3D съдържание до таблети, смартфони и други устройства.

Автоматично генерирайте карти за постигане на релефност от изображенията

Автоматично генериране на по-точни карти за постигане на релефност/нормални карти от текстури в снимки. Освен това контролирайте лесно височината и дълбочината на изпъкналостта/вдлъбнатостта, генерирана от картите за постигане на релефност/нормални карти, които добавяте към повърхността на 3D моделите.

Печатайте лесно своето 3D съдържание

Създавайте готови за печат 3D PDF и SVX файлове и подавайте задания за печат към 3D Hubs (3D центрове) направо от Photoshop CC за бърз и лесен достъп до местните 3D доставчици на услуги за печат.

И още много други

Включва и: Подобрено поведение при местене на слоеве; до 80% намаление на енергийното потребление в покой; актуализирано ценообразуване за доставчици на услуги по 3D печат; и много други.

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.