Adobe InDesign CC

Кратко описание

срок на доставка 30 дни
Цена: 958лв.

Вие получавате

Adobe InDesign CC
958лв.

Бърза доставка

цените започват от 7,99 лв.

Вземи на лизинг за 31 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

  • лиценз за 1 работно място
  • за 1 година
пълни характеристики

Продукт с предварителна поръчка

Този продукт може да бъде доставен по поръчка на клиента. Срокът за доставка е 30 дни.

Характеристики

Описание

InDesign CC (2015)

Редактирайте веднъж, актуализирайте навсякъде

Ресурсите в Creative Cloud Libraries (библиотеки на Creative Cloud) сега могат да се обвържат, така че когато бъде направена промяна, вие и членовете на вашия екип имате възможност за актуализация на ресурса във всеки от проектите във Photoshop, Illustrator или InDesign, където той се използва.

Открийте съвършеното изображение или графика, и то бързо

Новият магазин на Adobe Stock ви позволява да откривате, лицензирате и управлявате безплатните изображения и видеоматериали през InDesign CC. Изберете от 40 милиона ресурса, запазете селекцията си във вашите Creative Cloud Libraries (библиотеки на Creative Cloud) и след това ги преместете в проекта за ползване.

Интегрирано с Adobe Comp CC

Създавайте оформления за печатни, уеб и мобилни проекти навсякъде във вашия iPad. Изтеглете творчески ресурси в Comp от Creative Cloud Libraries (библиотеки на Creative Cloud), вашите или тези на вашия екип, и след това моментално изпратете вашите оформления в InDesign. Целият ви текст, изображения и графики оживяват и са напълно редактируеми.

Усъвършенствания на Adobe Mercury Performance System

Работете два пъти по-бързо с мащабиране навътре и навън, с превъртане с колелцето на мишката и прелистване на страниците нагоре и надолу при сложни документи. Освен това, миниатюрите на страниците се прерисуват по-бързо в режим на редактиране.

Поставете изображения в таблиците

Сега, наред с текста, можете да добавяте графики направо в таблиците и това става бързо и лесно. Просто използвайте Place Gun или плъзнете и пуснете изображения от Finder/Explorer или Content Collector (Колектор на съдържание).

Добавяне на оцветяване към параграфи

Добавяйте бързо и лесно оцветяване към параграфи без ръчни обходни решения. Осветяванията се коригират автоматично с редактирането на текст, дори той да прелива от една колона в друга. Освен това имате контроли за офсетите и много други.

Лесно публикувайте документи онлайн

Publish Online (Preview) (Публикуване онлайн (Визуализация)) ви позволява безпроблемно да публикувате и разпространявате документи онлайн, където те могат да се разглеждат без необходимостта от допълнителна добавка. Освен това можете да включвате бутони, слайдшоута, анимации, аудио и видео.

Повече настройки по подразбиране на Acrobat PDF

Новите опции в експортирането към диалогово поле за печат в PDF ви дава възможност за задаване на настройките за визуализация по подразбиране.