Adobe Illustrator CC

Кратко описание

срок на доставка 30 дни
Цена: 958лв.

Вие получавате

Adobe Illustrator CC
958лв.

Бърза доставка

цените започват от 7,99 лв.

Вземи на лизинг за 31 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

  • лиценз за 1 работно място
  • за 1 година
пълни характеристики

Продукт с предварителна поръчка

Този продукт може да бъде доставен по поръчка на клиента. Срокът за доставка е 30 дни.

Характеристики

Описание

Illustrator CC (2015)

Редактирайте веднъж, актуализирайте навсякъде
Ресурсите в Creative Cloud Libraries (библиотеки на Creative Cloud) сега могат да се обвържат, така че когато по ресурс бъде направена промяна, вие и членовете на вашия екип имате възможност да го актуализирате във всеки от проектите във Illustrator, Photoshop или InDesign, където той се използва.
Открийте съвършеното изображение или графика, и то бързо
Новият магазин на Adobe Stock ви позволява да откривате, лицензирате и управлявате безплатните изображения и векторните изображения през Illustrator CC. Изберете от 40 милиона ресурса, запазете селекцията си във вашите Creative Cloud Libraries (библиотеки на Creative Cloud) и след това ги преместете в проекта за ползване.
10x по-бързо мащабиране, преместване и превъртане
Благодарение на подсилването с Mercury Performance System, можете да премествате, да мащабирате и превъртате десетократно по-бързо и плавно без бавни, поетапни промени.
10x по-голямо увеличение с мащабиране
Мащабирайте творбата си до 64 000% (от 6400%), за да можете да създавате и редактирате с по-голяма степен на прецизност.
Никога не губете работата си.
Възстановете работата си след срив на Illustrator, дори да сте забравили да я запишете. Просто рестартирайте и файлът ви ще се възстанови. Illustrator ви дава възможност за бърза диагностика на причината за срива, като например повреден шрифт или остарял драйвер или липсващ допълнителен модул.
Интегрирано с новия Adobe Comp CC
Създавайте оформления за печатни, уеб и мобилни проекти във вашия iPad. Изтеглете творчески ресурси в Comp от Creative Cloud Libraries (библиотеки на Creative Cloud), вашите или тези на вашия екип и след това моментално изпратете вашите оформления Illustrator. Целият ви текст, изображения и графики оживяват и са напълно редактируеми.
Използвайте рисунки в Sketch за широкоформатен дизайн
Мащабирайте рисунките във Photoshop Sketch до четири пъти над оригиналния им размер без загуба на качество.
И още много други
Включва също: Нов режим за сливане/изваждане в свободен режим за актуализациите на инструмента Shapebuilder (Инструмент за създаване на форми), инструмента Curvature (Извивки) за по-гъвкави рисунки, множество подобрения в Touch Workspace (Сензорното работно пространство) и много други.